Strookman Advies
uw adviseur voor professioneel schoonhouden
Kwaliteit

Strookman Advies bewaakt als onafhankelijke organisatie de geleverde schoonmaakkwaliteit. 

Periodieke kwaliteitsmetingen zijn een waardevolle aanvulling bij een actief contractbeheer, als onderdeel van dat contract of op afroepbasis. Wij voeren kwaliteitsmetingen uit voor opdrachtgevers in de gezondheidszorg, het onderwijs, de kantorenmarkt, bij gemeentelijke en provinciale overheden, woningbouwcoöperaties, bij sportfaciliteiten, de levensmiddelensector en de industrie.

Een planmatige aanpak, met een duidelijk doel voor ogen: dat is de werkwijze van Strookman Advies. Daarbij kijken wij naar het totaalplaatje: de ontwikkelingen op locatie, naar de doelgroep, naar de markt en naar de onderneming/organisatie zelf. Op basis van de analyse gaan we vervolgens aan de slag met het inzetten van middelen om het doel te bereiken.

Bij middelen kunt u denken aan:

  • cleandesk-/belevingsronde
  • DKS
  • Werkdrukmeter
  • VSR controleur
  • VSR inspecteur