Strookman Advies
uw adviseur voor professioneel schoonhouden
Over Strookman Advies

Welkom bij Strookman Advies, voor schoonmaakadvies op maat.

Strookman Advies verzorgt advies en ondersteuning op het gebied van schoonmaak (onderhoud). Als onafhankelijk schoonmaakspecialist opereert Strookman Advies binnen de facilitaire dienstverlening in het MKB-segment. Strookman Advies is dé schoonmaakadviseur voor de MKB-er met ambitie; voor meer winst en groei. Vanuit een volkomen onafhankelijke en ongebonden positie is Strookman Advies uw gids bij het gezamenlijk bereiken van een gezond schoonmaakcontract en het behoud hiervan. Strookman Advies maakt zich sterk voor een verantwoorde en schone omgeving voor zowel opdrachtgever als schoonmaakleverancier.

Ons doel

Strookman Advies biedt kwalitatieve ondersteuning aan schoonmaakbedrijven en facilitaire dienstverleners op het gebied van de gehele bedrijfsvoering. Wij zijn gespecialiseerd in alle commerciële en operationele werkvelden. Onze ambitie is (meer)waarde toe te voegen aan alle bedrijfsprocessen.

Strookman Advies heeft geen wollige missie of visie, maar wel een duidelijk statement.
“Strookman Advies voegt blijvend (meer)waarde toe bij opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers moeten altijd tevreden zijn.”

Werkwijze

Wij streven oerdegelijke samenwerking na en die start wat ons betreft met een vrijblijvende kennismaking. Gewoon een goed gesprek om elkaar te leren kennen. En om goed te kunnen bepalen of die samenwerking een optie is.

Om u te tonen waartoe wij in staat zijn, kan Strookman Advies eventueel starten met een pilotproject. Wij kennen de markt en de branche tot in de vezels. Dit is meteen uw eerste voordeel; TIJD. Immers, een reclamebureau of accountant moet u nog veel uitleggen.

Dan aan de slag met een bepaald pakket werk. Gewoon hetgeen u ons wilt laten uitvoeren. Vooraf een helder kostenplaatje. Dat is wel zo prettig en duidelijk voor alle partijen.