Strookman Advies

Over Strookman Advies VOF 

Strookman Advies is opgericht omdat wij vanuit de markt steeds meer schoonmaak gerelateerde vragen kregen die met de fysieke uitvoering van het schoonmaakvak weinig meer van doen hadden. Van calculeren en teksten schrijven tot aan het meedenken over organisatievraagstukken. Dichterbij de werkvloer worden wij gevraagd om onrendabele opdrachten te analyseren om deze vervolgens wel winstgevend te maken of voor het uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens de VSR-KMS methodiek.

Strookman Advies bestaat uit Jacco en Jan Strookman. Meer dan 50 jaar schoonmaakervaring in lijn- en staffuncties bij de grotere schoonmaakbedrijven in Nederland wordt ingezet bij grote en middelgrote organisaties.  

Momenteel hebben wij consultancy opdrachten lopen bij een tweetal zorginstellingen waaronder een groot ziekenhuis. Binnenkort starten we een opdracht van enkele maanden bij een schoonmaakbedrijf waar wij één dag per week de calculatieafdeling gaan trainen en begeleiden. Tevens komen wij in de lead bij een aantal complexe heraanbestedingen die het schoonmaakbedrijf om strategische redenen absoluut wil behouden. Wij redigeren offerteteksten en bedenken creatieve en onderscheidende zaken die offertes winnend maken. Het zijn enkele voorbeelden van de opdrachten waar wij mee bezig zijn.

Wat zouden wij voor u kunnen betekenen? Een persoonlijk gesprek kan dit verhelderen. Heeft u moeite om pieken op uw calculatieafdeling op te vangen, bel ons. Wilt u een frisse blik op uw offerteteksten en calculaties? Bel ons!